IDI Open 2016

Våre venner på NTNU arrangerer 16. april årets utgave av IDI Open. Dette er semesterets siste store programmeringskonkurranse, og det blir som alltid pizza, spenning og mye moro!

Hvis du likte NM i programmering eller MAPS Spring Challenge er dette midt i blinken for deg! IDI Open foregår etter samme mal som NM i programmering. Det vil si at alle oppgavene går ut på at du skal lage et program som leser input i et spesifisert format, finner fram til et svar og deretter skriver ut resultatet i et bestemt format. Kildekoden lastes opp på en nettside og testes live mot en rekke ukjente testcases.

Konkurransen går over fem timer, og man kan delta med lag på inntil tre personer. Tillatte språk er Python2, C++, C og Java 7. Oppgavene er noe vanskeligere enn på MAPS Spring Challenge, men som vanlig er det 2-3 enkle oppgaver som de fleste klarer. Her er det utfordringer for alle!  Se fullstending oversikt over reglene på konkurransens nettsider.

Selve konkurransen varer fra kl 11.00 til kl 16.00, men lagene bes møte opp kl 10.30 for registrering og utdeling av brukerkontoer og PCer. Det blir tilgang på snacks, pizza og drikke under konkurransen.

Registrering foregår via konkurransens nettsider (man må først opprette en brukerkonto). Husk å skrive inn at dere deltar offsite og fra UiO, så reserverer vi en PC og bestiller nok mat.

For mer info om konkurransen samt tips og triks, sjekk ut konkurransens nettsider på https://idiopen.idi.ntnu.no/open16/

Som alltid er målet å gjøre det bedre enn NTNU: Bli med og forsvar UiOs ære!

Publisert 6. apr. 2016 17:16 - Sist endret 6. apr. 2016 17:16