IDI Open 2015 i Oslo

Våre venner på NTNU arrangerer 25. april årets utgave av IDI Open. Dette er semesterets siste store programmeringskonkurranse, og det blir som alltid pizza, spenning og mye moro!

Hvis du likte UiO Programming Challenge eller MAPS Spring Challenge er dette midt i blinken for deg! IDI Open foregår etter samme mal som UiO Programming Challenge. Dette vil si at alle oppgavene innebærer at du skal lage et program som skal lese input i et spesifisert format, finne svaret og deretter skrive ut resultatet i et bestemt format. Kildekoden lastes opp på en nettside og testes live mot en rekke ukjente testcases.

Konkurransen går over fem timer, og man kan delta med lag på inntil tre personer. Tillatte språk er C++, C og Java 7 (altså ingen Python). Oppgavene er hakket vanskeligere enn på UiO Programming Challenge og MAPS Spring Challenge, men som vanlig er det 2-3 enkle oppgaver som de fleste klarer. Her er det utfordringer for alle! Se fullstending oversikt over reglene på konkurransens nettsider.

Selve konkurransen varer fra kl 11.00 til kl 16.00, men lagene bes møte opp kl 10.30 for registrering og utdeling av brukerkontoer og PCer. Det blir tilgang på snacks, pizza og drikke under konkurransen. Konkurransen avholdes på Chill på IFI2.

Registrering foregår via konkurransens nettsider (man må først opprette en brukerkonto). Husk å skrive inn at dere deltar offsite og fra UiO, så reserverer vi en PC og bestiller nok mat.

For mer info om konkurransen samt tips og triks, sjekk ut konkurransens nettsider.

Som alltid er målet å gjøre det bedre enn NTNU, og i fjor klarte UiO-laget Mehiko å slå alle NTNU-lag! Bli med og forsvar UiOs ære da vel!

Publisert 14. apr. 2015 15:03 - Sist endret 20. apr. 2015 12:55