English version of this page

Hva er en intern?

Det er dere frivillige som gjør at vi i Filologisk Forening kan drive Uglebo. Uten dere hadde vi ikke vært noen ting. Som frivillig kan du hjelpe oss med mye rart. Her er en liten oversikt over hva du kan hjelpe oss med.

Barfunksjonær

Som barfunksjonær er jobben din å stå i baren og sitte i døra. Det er skjenkemester som har ansvaret. Det er også skjenkemester som står for eventuell opplæring. I baren skal du ta imot bestillinger og passe på at folk får det de skal ha. I døra skal man passe på at alle som kommer inn har betalt medlemskap, og selge medlemskap til de som ikke har det.

Som barfunksjonær lærer du om de forskjellige type drikkene vi har på Uglebo og hvordan de skal helles. Du blir også godt kjent med de andre i baren og ofte de besøkende.

Kaféfunksjonær

Som kafefunksjonær jobber du på Kafé Uglemor. Din sjef for dagen er den dagansvarlige. Din jobb er å passe på at det er nok kaffe, steke vafler og selge det kafeen har å by på. Om du spør dagansvarlige  kan du sikker være med å bestemme hva slags musikk som skal spilles.

DJ

DJens jobb er selvfølgelig å spille musikk på fredagspuben og andre kveldsarrangementer. Du står fritt i å velge musikk, men puben har en rocka musikkstil, men det står ikke noe i veien for å krydre litt med andre sjangre også. Se an publikumet, hva reagerer de positivt på og hva reagerer de negativt på?

Vertskap

Som vertskap har du kveldens viktigste ansvar. Du skal passe på at alle har det bra og at det ikke blir bråk. Noe det sjeldent er på Uglebo. For å bli vertskap må man ha jobbet en del som funksjonær, siden det er viktig at vertskapet kjenner til rutiner og lokalet.

Quizmaster

Som Quizmaster får du vrengt hjernene til ivrige quizdeltagere. Du lager spørsmål selv, bestemmer musikken mellom spørsmålene og hvordan du vil fordele poengene. Lurer du på mer om det å være Quizmaster ta kontakt med kulturansvarlig. 

PR- og kulturgruppa

Har du en liten grafisk designer i magen? Eller liker å planlegge og pynte til fester? Da er kanskje pr og kulturgruppa noe for deg. Denne gruppa driver med plakatdesign, forberedelse til fester og andre arrangementer på Uglebo.

Noe for deg

Kunne du tenke deg å være medlem av flere grupper er det selvfølgelig ikke noe problem, det er bare flott om du vil være med i flere!

Vi har en regel om at man må jobbe 3 skift i løpet av et semester for å fortjene interngodene.


Er det noe du lurer på er det bare å ta kontakt med oss i styret på styret@filologiskforening.no

Om det er en spesiell du vil ha kontakt med ligger alle epostene våre ute her: http://foreninger.uio.no/filologisk-forening/om/styret/

Interngoder

Som takk for å være intern får man interngoder. Oppdaterte goder kommer i løpet av høsten 2022.