Dagens sykkelopplevelse

Her er det fritt fram for å dele dagens sykkelopplevelse med andre sykkelinteresserte ved UiO og svare med kommentarer på andres innlegg.

Bilde av rute nr.7
Publisert 6. juni 2016 14:54

Kom over dette skiltet i forrige uke ved kontrollstasjonen på E6 før Minnesund: Det er et skilt for nasjonal sykkelveg nr.7 plassert på en stolpe rett ut mot E6 som "viser vei" over et anlagt steingjerde og selve E6. Begge deler er relativt vanskelig å forsere på tvers med tråsykkel. Noe synes å være feil

Publisert 29. okt. 2015 08:10

Selv om høsten er godt i gang, kan man få flotte turer gjennom marka. Dette er en liten stemingsrapport fra en jobbsyklers omveg gjennom marka på veg til jobb en fin høstmorgen.

Publisert 5. jan. 2015 07:50
Publisert 23. mai 2013 08:25

Iver vant sin klasse av Terrengsykkelrittet 2013 - Gratulerer!

Publisert 30. apr. 2012 11:47

Fredag syklet jeg hjem fra jobb via Kikut, og vegene var bare og alt bare vellstand. Lørdag morgen var det strålend vær og det rykket i sykkelbeina. Fredagens erfaring gjorde at jeg satset på at resten av vegene i marka var av samme beskaffenhet -  det stemte ikke helt.

Publisert 5. des. 2011 11:34

For å få inn penger til sykkelgruppa står vi parkeringsvakt ved Vikingemuseet for besøkende til Norsk Folkemuseum. Det kan bli lange dager, kaldt og vått, men med et smil om munnen og glimt i øyekroken går dagen som oftest fort unna.

Publisert 29. nov. 2011 09:12

I dag var det rolig og fint og jeg bestemte meg for å ta turen om Frogenrsetern og Ullevålseter på veg til jobb. Turen opp til Frognersetern er alltid frisk, og ikke minst som noe av det første en gjør om morgenen, men været var fint og humøret på topp. Skogsbilvegene var fine og harde, og hadde et lag av rim på seg, noe som ga en flott stmening. Nesten framme ved Ullevålseter krysset en rev vegen litt forran meg. Stanset litt og tok en titt før den forsvant inn i skogen.

På Ullefvålseter stoppet jeg et lite minutt for å ta et bilde. Herfra og ned går det jo relativt raskt. Først nede ved Sognsvann møtte jeg folk - resten av turen var jeg helt alene.

Idet jeg passerer Rikshospitalet og nærmer meg Blindern, kommer dagslyset langsomt.

En fin start på dagen!

Publisert 4. juni 2010 21:01

Årets it-konferanse ble holdt på Norefjell, og turen til hotellet vi holdt til på ble for meg delvis gjennomført med bil, for så å gå over til sykkkel de siste 3 milene. De siste 12 km er oppover, oppover, oppover ......

Publisert 19. mai 2010 09:50

Tirsdag 18. kl. 16 så møtte Mark C. og Bård T. + undertegnede ein sterkt forslått syklist mellom Bjørnholdt og Kikut. Han hadde stupt over sykkelen i ein slakk nedoverbakke. Der låg han rett ut og det surkla og peip og han ynka seg felt. Skamslått rygg, knekt fleire ribbebein og punktert lunge og med masse skrubbsår på beina. Så moralen er: ta - det - med - ro!

Grå og bleik var han så han er nok ikkje på sykkelen på lenge lenge lenge..

Publisert 14. mai 2010 18:21

På vei ut i marka i vakkert solskinn, om enn en kjølig vår, kom jeg i rolig tempo langs Skjærsjøen. Helt i enden av veistrekningen jeg kunne se foran meg, merket jeg, nærmet ubevisst, en liten bevegelse. Det var muligens det sterke sollyset som lyste opp en liten hvit flekk som gjorde at jeg ble oppmerksom på det, og at jeg oppfattet det som noe uvanlig.

Publisert 5. mai 2010 12:45

Å lage et slik gang- og sykkelfelt er en systemfeil, spesielt når det er felt kun på en side av veien og det da blir trafikk i begge retninger.  

Publisert 5. mai 2010 00:00

Dette er vel egentlig en ikke-sykkel-opplevelse. Hadde planlagt å sykle til UiO i går, men da jeg så snøen som lavet ned (kombinert med sterk vind) fant jeg ut at T-banen var et bedre alternativ.

Er nok litt feigere enn andre, for jeg hørte at sykkelmekketeltet på Frederikkeplassen hadde nok å gjøre hele dagen, så det ser ut til at "sykle til UiO"-aksjonen uansett er godt i gang.

  :-)  Are