UiOs vinteraktivitetsdag 28. februar 2019

Ansatte tilbys i år tre alternativer: lang skitur fra Stryken, en kortere tur og annen snømoro på Frognerseteren eller den populære Skinnelangs, til fots, av og med Erlend Garåsen. 

Alle inviteres også i år til å runde av dagen med middag og premieutdeling på Soria Moria.

(Illustrasjonsfoto: Colourbox.com)

Hvert år inviteres alle ansatte ved Universitetet i Oslo til vinteraktivitetsdag! Dette er et sportslig og sosialt arrangement. Alle aktivitetene arrangeres i utgangspunktet uansett vær- og føreforhold. Skulle turen bli avlyst på grunn av været (ekstremvær) vil det vil bli lagt ut info på nettsidene til UiOBIL og e-post til de som  har meldt seg på.

Vi gjentar suksessen med festmiddag på Soria Moria Hotell like ved Voksenkollen. Mange synes det er hyggelig å runde av dagen med nydelig middag, premieutdeling og god stemning sammen med kollegaer fra hele UiO.

Bli med ut i vintereventyret og ta en kopp kaffe og konfekt servert av Alv Reidar Dale. Han er intervjuet i Uniforum.

Påmelding

Påmeldingsfrist: 21. februar kl. 23.59.

Påmelding til kort skitur, lang skitur og festmiddag: skjema.uio.no/vinteraktivitetsdag-2019

Påmelding til Skinnelangs Gamle Drammenbanen: skjema.uio.no/skinnelangs2019

For festmiddagen er det en egenandel på kr. 325,-. For dette får du servert en nydelig 3-retters meny og drikke til maten. Egenandelen betales til:

  • Konto: 0540.06.50448 Pb 1066 Blindern, 0317 Oslo eller
  • Vipps: 81892.
    Husk å få med navn på den som skal på middagen i betalingen.

Lang skitur (Stryken)

Busstransport fra parkeringsplassen ved Helga Engs hus kl 08.45.

Stryken – Kikut–  Frognerseteren. Turen er om lag 15 km til Kikut og deretter 15 km via Tryvannsstua til Frognerseteren. På Stålmyra er det sjokolade- og varmdrikke stasjon. På Kikutstua er det muligheter for nybakte boller og drikke.

Kort skitur (Frognerseteren)

Vi har møtepunkt ved Frognerseteren. Her går det en rundløype hvor de oppmøtte står fritt til å bestemme lengde på turen eller evt. deltakelse på andre aktiviteter (aking mm. i egen regi).

Skinnelangs

Turen går i traséen til Gamle Drammenbanen fra Spikkestad til Lierbyen i idylliske omgivelser og gjennom en nedlagt jernbanetunnel. Strekningen er 10 km lang og tar to timer å gå. Turen er lettgått og har ingen stigninger. Når vi kommer frem, blir det serverert pizza i en jernbanevogn på tidligere Lier stasjon. Her blir det foredrag av lokalhistoriker Knut A. Andersen og underholdning med togpoeten Jan I. Sørensen før vi blir kjørt i egen buss tilbake til Oslo kl. 14.30. Denne stopper ved Asker, Lysaker og Blindern før ankomst Soria Moria.

Skinnelangs Gamle Drammenbanen

NB. Egenandel på 110,– må betales ved påmelding som dekker mat og underholdning. Betales på Vipps 81892 eller til konto 0540.06.50448.

Toget til Spikkestad går kl. 8.41 fra Oslo S. Møt opp i god tid før avgang. Billetten på 82,– må dekkes selv.

Turen organiseres av Erlend Garåsen fra USIT. Han er kjent gjennom TV-innslag på NRK, artikler i aviser, intervju på radio mm. Les mer om han og hans ferd langs operative og nedlagte jernbanelinjer i Norge: skinnelangs.no.

Festmiddag og premieutdeling

Det blir middag for deltakerne i staselige lokaler på Soria Moria Hotell som ligger ved Voksenkollen.

Du får servert nydelig 3-retters middag, to glass vin eller annen drikke og kaffe til desserten. Middagen serveres kl. 18:00. Etter middagen er det tid til å danse og mingle i baren på hotellet fram til kl. 01:00.

Alt dette får du for en hyggelig pris.

Fine premier trekkes ut blant de som er tilstede på middagen.

Nærmeste T-banestasjon er Voksenkollen og det tar 10-15 minutter å gå fra stasjonen til Soria Moria.

Buss nr 48 stopper rett foran inngangen til Soria Moria.

Dusj, badstu og bagasje

Alle som har meldt seg på middagen får tilgang til å bruke dusj/badstu (gratis) og badeanlegg (kr. 100,-) på Soria Moria Hotell. Husk å ta med håndkle, evt leie i resepsjonen (kr 25,-). Dette betales alt direkte til hotellet.

UiOBIL sørger for frakt av bagasje fra Helga Engs hus og til hotellet.

Føreforhold

Se skiforeningens sider (http://www.skiforeningen.no/) for informasjon om føreforhold og kartbeskrivelser.

Emneord: ski, skidag, vinteraktivitetsdag, vinteraktivitet, 2019
Publisert 30. jan. 2019 15:17 - Sist endret 19. feb. 2019 12:49