Filmvisning: Relatos Salvajes / Wild Tales (AR)

Wild tales (spansk: relatos salvajes) er en argentinsk, svart humor-komedie fra 2014 som er regissert av Damián Szifron. Filmen består av seks korte historier som undersøker ekstremiteter i den menneskelige oppførselen hos mennesker i nød.

Filmen har fått bred anerkjennelse og har vunnet BAFTA Award for "Beste ikke-engelskspråklige film" i Storbritannia. I tillegg ble den nominert til Oscar for beste fremmedspråkfilm på den 87. Oscar-utdelingen, og til Palme d'Or på Cannes Film Festival i 2014.

Filmen blir vist på originalspråket (spansk) med norske undertitler, så det er perfekt for deg som vil trene og/eller lære mer spansk!

Arrangementet er gratis og den Argentinske ambassaden i Norge vil bidra med empanadas, en klassisk (og veldig god!) argentinsk matrett.

Vi ber deg om å støtte foreningen ved å betale et medlemskap per år. For studenter/personer under 26 år: 50 NOK. For ikke studenter: 100 NOK. VIPPS to 543369

Ta gjerne kontakt ved behov.

Arrangør

Latinamerikansk forening Studentlag
Emneord: filmvisning, Film, spansk, portugisisk, latinamerikansk, Latin-Amerika, UiO, Studentforeninger, studentforening, studenter, ILOS, språk, sør-amerika, Argentina, kultur, mangfold, akademisk mangfold, arrangement
Publisert 12. mars 2019 10:44 - Sist endret 12. mars 2019 10:44