Vietnamesisk Studentforening i Oslo

Vietnamesisk Studentforening i Oslo (VSO) er en forening av og for vietnamesiske studenter som tar eller har tatt høyere utdanning, offentlige og private, i Oslo.

Foreningens formål ligger i vennskap og samhold; å danne et nettverk for vietnamesiske studenter og å skape et miljø for aktiviteter. Samtidig skal foreningen prøve å være et samlingspunkt for kontakt, støtte og samvær, samt utveksling av faglig kunnskap og vietnamesisk kultur.

VSO prøver til ethvert semester å tilby dere arrangementer, aktiviteter, sammenkomster og idrettslige møter. Mer om det under tilbud. For å gjøre våre arrangementer større, bedre og morsommere, ønsker og oppfordrer vi dere medlemmer til å hjelpe oss med å gjennomføre disse arrangementene. Føler du for eksempel at du har mye å bidra med? Kanskje en sketsj på underholdningen til tết, eller en dans til juleballet, eller rett og slett bare hjelpe til med de praktiske tingene? VSO har alltid noe for enhver. Ikke vær redd for å ta kontakt med oss hvis du har en drøm om å bli stjerne for en dag eller fler. Husk at vi også er studenter sånn som dere.

Men hvorfor stoppe der? VSO har stadig behov for nye, friske idéer og tanker, og ønsker alle som vil være superaktive velkomne til å stille til valg på ett av vervene i styret. Husk at det er her du har muligheten til å påvirke planleggingen og dermed tilbudet til foreningens medlemmer.

Velkommen som medlem eller styremedlem av VSO.