Styret h07-v08 lagt inn

Enda et nytt styre er på plass. Det nye styret består av mange nye og noen få urgamle medlemmer.

Dessuten er arkivet stadig i forandring, og det søkes etter gamle styremedlemmer. VSO ønsker å komme i kontakt med dere, slik at arbeidet med oppdatering av styremedlemslista blir mer fyldig.

Foreningen har også fått et nytt vedtekt, og det jobbes derfor med et nytt organisasjonskart.

Forandring på siden

Tilbakeblikk-linken er foreløpig lagt ned på grunn av redigering av bilder. Vi viser til vietstudoslo.org for nye og gamle bilder. Organisasjonskartet er laget og lastet opp, og styret h06-v07 er oppdatert med nye navn. Dessuten har styret h04-v05 fått bilder!

Og som dere sikkert har lagt merke til, siden har fått en helt ny design. Kos dere.

Styret h06-v07 lagt inn

Det nye styret er på plass.

Kom innom for å se hvem det nye styret består av. Det er noen nye ansikter, men også noen gamle. Alltid godt å vite hvem du bør smiske med. Kultur- og underholdningsansvarlig-vervet er fortsatt ledig. Vis din interesse, join styret!

Bildelista oppdatert igjen

Bildelista oppdatert! Bilder fra tết trung thu konserten 30. oktober 2004, foreningsdagen 17. og 20. august 2004 og styresamlingen 13.-15. august 2004 opplastet.

Konserten holdt den 30. oktober er foreningens første T3-konsert. Planen var å lage en spesiell dag for barn, unge og ungdommer med masse nusselige ting, leker og lykter, men vi endte opp med en konsert for studenter. En tradisjon er blitt født, og konserten vil for alltid være en del av VSOs "skal gjennomføre"-arrangementer. Den eksklusive klubben inneholder allerede velkjente velkomstfesten, juleballet og tết.

Foreningsdagen er et tiltak gjennomført av universitetet. Meningen er å la universitetets mangfoldige foreninger og organisasjoner få en egen dag til å markedsføre og forhåpentligvis selge seg selv til forbigående. På denne dagen manglet det ikke på fristelser av all slags type, spesielt fra VSOs egne stand. Fra poser med det rare i, til t-skjorter med selvdesignet logo. Den dag i dag er fortsatt t-skjortene etterspurt, selv om det ikke er noen igjen av den.

Styresamlingen var for styremedlemmene. Her skulle det meste gjennomgås, slik at styret ikke gjør en eneste feil resten av året. Det holdt nesten.

Bildelista oppdatert

Bildelista oppdatert! Bilder fra årsmøtet 7. mai 2004 og idrettsturneringen 28. april og 5. mai 2004 opplastet.

Den 7. mai er en viktig dato i foreningens historie. Det var på denne dagen foreningens vedtekt ble revidert for første gang, og antallet styremedlemmer økte offisielt fra 5 personer til 8. Vi må også nevne det uhyre jevne valget: den nye lederen stakk av med seieren med 1 stemme mer enn motstanderen.

Den 3-dagers lange idrettsturneringen gikk over 3 uker, med 1 konkurransedag hver uke. Det ble målt krefter i nesten all slags ballsport, blant annet innebandy, volleyball, basketball, kanonball og mer. 4 lag meldte seg på, og det måtte en omkamp til for å kunne kåre en vinner. Turneringen ble avsluttet med en liten fest hos Ngọc Bích. Vinnerlaget het forøvrig Cô Gái Đồ Long, med Phú som lagleder.

Det digitale arkivet åpen

Vi ønsker dere velkommen til nyåpning av dette domenet.

Før ble dette domenet, foreninger.uio.no/vso, bruk til å ha VSOs nettsted på. Men etter at VSO har fått et nytt domene, blir nå dette gamle brukt til såkalt digitalt arkivering av diverse informasjoner om foreningen. Vi ønsker våre styremedlemmer, medlemmer og brukere en hyggelig opphold på dette nettstedet. Forhåpentligvis finner dere masse nyttige informasjoner.

Etter hvert som nettstedet utvides, vil all nytt som legges inn, bli annonsert på denne nyhetsiden. Så husk å stikke innom en gang i blant, du vet ikke hva som kan komme neste gang.