Invitasjon til Munch og mat

Stipendiatrådet inviterer til guidet tur på Tøyen Munch-museet etterfulgt av middag på Brasseriet. Helt gratis. Jubileumsutstillingen "Munch 150" er den mest omfattende presentasjonen av Edvard Munchs kunstnerskap som noensinne er vist.

Stipendiatrådet inviterer til guidet tur på Tøyen Munch-museet, der den ene halvdelen av Edward Munchs (1863- 1944) jubileumsstilling vises. Bildene her er malt i perioden 1904-1944, og omfatter blant annet maleriet «Livsfrisen», som er blant hans mest kjente.

• Tidspunkt: Onsdag den 9. oktober 2013, 14.30 - ca. 21.00.

Jubileumsutstillingen "Munch 150" er den mest omfattende presentasjonen av Edvard Munchs kunstnerskap som noensinne er vist. Den presenterer hovedverk fra alle perioder og vil gi et overblikk over hans enorme livsverk, står det uttrykt på utstillingens nettside. Billetten dere får kan brukes til å se første halvdel av utstillingen på egenhånd på Nasjonalmuseet i Universitetsgaten (bilder fra perioden 1882 til 1903). Utstillingens siste dag er den 13. oktober 2013. Etterpå inviteres det til tre retters middag på Brasseri 45 i Stortingsgaten; http://www.brasserie45.no/.

Eventet er i sin helhet sponset av Lovsamlingsfondet, som ønsker å bidra til å skape et godt miljø for fakultetets stipendiater, herunder bidra til å styrke tilhørigheten til fakultetet og landet for våre utenlandske stipendiatkolleger.

Vi møtes på Nasjonalteatrets T-banestasjon (Narvesen), kl. 14:30, onsdag den 9. oktober. Middag ca. kl. 18 på Brasseriet. Gi oss beskjed om du ønsker vegetarmat.

---------------------------

MUNCH EXHIBITION AND DINNER

The PhD Committee would like to invite you to a guided tour of the Edvard Munch exhibition being held at Tøyen Munch Museet,  followed by dinner at Brasserie 45 (Stortingstgaten 2nd floor), http://www.brasserie45.no/.

• Wednesday 9th October 2013, 2.30pm - 9pm (ish)

The exhibition, “Munch 150”, is the most comprehensive presentation of Munch’s work there has ever been.  The exhibition we will see covers the second half of his working life. If you are interested, you can use the same ticket to see the other half of the exhibition, which is being held at the National Gallery. The ticket has to be used before 13 October 2013, when both the exhibitions end. After the guided tour we have arranged a three course dinner at Brasserie 45.

The event is being fully sponsored by the Lovsamlingsfondet, with the aim of giving us the opportunity to get to know one another better.
We meet outside the National theatre T Bane Station (at Narvesen) at 2.30pm on Wednesday 9 October.  Dinner will be at 6pm.

• Please let us know by 27  September whether you can come or not (e-mail: stip-rad@jus.uio.no). Places are limited!  Also, let us know whether you would like the vegetarian menu.
Publisert 23. sep. 2013 11:38 - Sist endret 9. feb. 2014 11:07