print logo

Nybegynnerkurs

Klubben holder nybegynnerkurs. Dette for at du skal bli kjent med teknikken og bevegelsesmønsteret vi bruker. Alle som kommer til klubben må ta et nybegynnerkurs - uavhengig av tidligere erfaring, men kan få dispansasjon av klubbens teknisk ansvarlige.

Velkommen skal du være!

Vanlig treningstøy er alt du trenger. Vi tar i mot nye medlemmer i semesterets to første måneder - men jo tidligere jo bedre.

 

Klubben har omlag 55 medlemmer, både studenter og ikke-studenter. Vi trener alle ukedager og holder instruksjon for alle ferdighetsnivåer. Klubben har forøvrig et godt sosialt miljø utenom treningsøktene også. Dette er med andre ord et hyggelig sted å være, spesielt hvis du er ny på universitetet!

Nybegynnertreningene holdes hele semesteret i sal 5 på Blindern Athletica. Ingen formell påmelding er nødvendig, og medlemsavgift trenger ikke betales før man har trent et par ganger.

Kom i vanlig treningstøy uten glidelåser. Husk å fjerne smykker, øredobber, ringer, kjeder, klokker og piercinger før treningen starter. Vi trener barbent, og setter pris på normalt god hygiene, kortklipte negler på hender og føtter, og glimt i øyet.

Kontakt:

 

Se kontakt-siden.
 

 

Litt om Aikido

Aikido er en japansk kampkunst som utøves over hele verden. Denne kampkunsten er basert på samuraienes århundregamle tradisjoner, raffinert og bevart opp til nyere tid. Treningene består konkret av blant annet tøyeøvelser, bevegelighetstrening, fallteknikk og selvforsvar.

Det stilles ingen spesielle krav til god form, koordinasjon og lignende for å begynne å trene hos oss; det får du etterhvert! Aikido gir deg kondisjonstrening, god holdning, fysisk og mental avspenning samt økt selvsikkerhet i spente situasjoner. Sist, men ikke minst er det gøy!

Studenter som har betalt medlemsavgift hos oss trener gratis i vår søsterklubb Sentrum Aikido på Tøyen.

Her er noen artikler om oss i Universitas, Aftenposten og Aftenposten en gang til.

 


Noen av nybegynnerne høsten 2009. Bildet er tatt på en av de siste treningene i desember. Domus Athletica 04.12.2009.

Publisert 26. des. 2013 22:52 - Sist endret 19. jan. 2017 18:08