Nyheter - Side 11

Publisert 14. sep. 2015 19:43

Oppgavene består i hovedsak av å ha ansvar for kontorets rutiner og drift. Det vil i tillegg være rom for noen utviklingsoppgaver av medlemsbase, statistikk og informasjon.

Vi ønsker en selvstendig, ryddig og serviceinnstilt person som trives med å jobbe i et lite og hektisk miljø og som kan ha oversikt på foreningens daglige gjøremål. Interesse for fagbevegelse og organisasjonsarbeid er en fordel.  

Publisert 2. sep. 2015 12:45

Tillitsvalgte har i dag delt ut nesten 100 kilo epler, 500 reflekser og 1000 brosjyrer med oppfordring til å bruke stemmeretten. NTL UiO vil på denne måten vise at arbeidslivet og velferden styrkes ved å gi en stemme til et av de rød-grønne partiene. Godt valg!

Publisert 31. aug. 2015 15:36

I dag lanserer NTL nettstedet www.mittntl.no! På denne siden ønsker vi at alle NTL-medlemmer - studenter - ansatte - pensjonister - kort sagt alle, deler historier fra sin arbeidsplass eller fra livet sitt som er relatert til at du er medlem i fagforeninga.

#mittNTL er en kampanje i regi av Norsk Tjenestemannslag. Kampanjen har som hensikt å vise frem mangfoldet i NTL, og vise frem alt det gode arbeidet som gjøres hver dag, hver uke over hele landet.

Publisert 6. aug. 2015 09:37

Etter at kontoret i går ble stengt grunnet hendelsen med vekteren og bomben, er vi i dag tilbake på jobb.

 

Siste nytt i saken

Oppslag fra FriFagbevegelse

foto av Arbeidsminister Robert Eriksson
Publisert 3. aug. 2015 15:22

Kunnskapsdepartementet har sendt forslag om å endre universitets- og høyskoleloven. De vil endre universitets- og høyskoleloven slik at bl.a. ekstern styreleder og ansatt rektor blir hovedmodellen og ønsker at endringene kan vedtas med simpelt flertall.

NTL UiO går i mot forslagene.

foto av Arbeidsminister Robert Eriksson
Publisert 1. juli 2015 10:15

Før påske behandlet Stortinget forslagene om endringer i arbeidsmiljøloven. Da saksordfører Arve Kambe (H) fikk ordet som første taler, sa han at «samarbeidspartiene er tilhengere av trepartssamarbeidet mellom staten, arbeidstakerorganisasjonene og arbeidsgiverorganisasjonene. Høyre er tilhenger av at arbeidslivet i Norge er organisert. Organiserte ansatte gjennom fagforeninger og organiserte bedrifter gjennom arbeidsgiverforeninger bidrar til stabilitet, struktur og seriøsitet i næringslivet.»

Fagbevegelsen mener at prosessen har virket motsatt.

Publisert 10. juni 2015 13:54

Forbundsstyrene i Norsk Jernbaneforbund og Norsk Lokomotivmannsforbund har vedtatt politisk streik den 15. juni kl. 10-13. Hovedarrangementet vil finne sted på Oslo S, Jernbanetorget ved Osvaldmonumentet og på Eidsvoll plass foran Stortinget.

Publisert 4. juni 2015 15:41

Tirsdag ble over 2600 signaturer overlevert til representanter fra KUF-komiteen på Stortinget ved Marianne Aasen (Ap), Tone Sønsterud (Ap) og Norunn Benestad (H).

Publisert 27. mai 2015 12:16

Tradisjonen tro arrangerer NTL UiO båttur med mild sjøbris, reker og sol - i år som i fjor - på en fjord - ombord på borgåsskuta Christiania.

Tid og sted:Båttur på fjorden, med reker og solgangsbris! 15. jun. 2015 17:00 - 22:00, Rådhusbrygge 2

Publisert 26. mai 2015 15:46

Ansatte ved universiteter og høyskoler i Norge går i disse dager ut med et opprop for fortsatt valg av rektor ved utdanningsinstitusjonene i Norge. 11. juni skal Stortinget behandle et forslag om styringsmodell for universiteter og høgskoler.Ansatte i akademia ønsker å beholde dagens normalordning med valgt rektor som styreleder. Oppropet Vox Academica klarte å forsvare universitetsdemokratiet i 2003-2005. Nå er det omkamp om styring og ledelse i akademia – og det haster! Du kan signere oppropet HER