Publisert 29. juni 2018 15:20

Kontoret tar ferie mellom 2. juli og 23. juli, og vil da være ubemannet.

Publisert 20. juni 2018 15:44

Høsten 2018 skal det gjennomføres lokale lønnsforhandlinger ved UiO.

Det blir informasjonsmøter om lønnsforhandlingene 9. og 10. august på Blindern, på Det Odontologiske fakultet og i sentrum.

Forhandlingene blir ført sentralt ved UiO, og pågår i perioden september-oktober. Forhandlingene skal være avsluttet innen 31. oktober. Pottens størrelse er foreløpig ukjent. Vi oppdaterer informasjonen så snart vi får den.

I lokale forhandlinger kan krav fremmes av både fagforening og arbeidsgiver. Dersom du ønsker at NTL skal fremme lønnskrav på dine vegne i forhandlingene, må du selv utarbeide et krav til oss.

Publisert 14. juni 2018 14:18

Med stadige tilstramminger av våre rettigheter, er det viktigere enn noensinne å være fagorganisert. Bidra til å øke NTLs forhandlingsstyrke ved å verve en uorganisert kollega - sammen er vi sterke!

Alle som verver ett eller flere nye medlemmer innen sommeren får en sommergave fra foreninga - i tillegg til vervepremie fra forbundet.

Publisert 11. juni 2018 14:56

Denne uka flytter vi tilbake til våre gamle lokaler i 3. etg., Østfløyen i Fysikkbygningen.

Etter noen uker i høyden i Niels Henrik Abels hus, flytter vi tilbake til våre gamle kontorer i Fysikkbygningen. Her skal vi være frem til sommeren. Velkommen innom!

Publisert 6. juni 2018 15:45

Partene i tariffoppgjøret kom til enighet i mekling på overtid.

Resultatet er nå sendt ut på uravstemning, og medlemmene har frist til 15. juni med å stemme ja eller nei til tariffresultatet.

Publisert 31. mai 2018 15:48

Nå har alle NTLs medlemmer mulighet til å si sin mening om resultatet og vi oppfordrer alle til å delta i uravstemningen.

Kom på informasjonsmøte om årets tariffoppgjør og få svar på alt du lurer på!

Etter orientering om tariffresultatet blir det gjennomført valg av delegater til NTLs landsmøte.

Publisert 28. mai 2018 12:15

Oppmøte på Rådhusbrygge 3. Båten legger fra kai nøyaktig kl. 17.00.

Publisert 28. mai 2018 09:52

Partene i årets hovedtariffoppgjør kom til enighet mange timer på overtid 24. mai. Nå vil resultatet sendes ut på uravstemning blant medlemmene. Mer informasjon om dette og styrets behandling vil bli sendt ut når dette foreligger.

Publisert 24. mai 2018 16:54

Partene har kommet til enighet og streiken er avblåst.

Vi kommer tilbake med mer informasjon om resultatet i årets tariffoppgjør.

Publisert 9. mai 2018 15:24

LO Stat har gitt beskjed om at ca 4000 medlemmer tas ut i første fase av en eventuell streik. Medlemmene ved NTL UiO er blant disse.

Partene i staten har fått meklingsfrist til midnatt 23. mai, og dersom partene ikke da er kommet til enighet, vil det bli streik i staten fra og med 24. mai.

Publisert 8. mai 2018 11:23

Forslaget til ny offentlig tjenestepensjon er ute til uravstemning blant NTLs medlemmer. Fristen for å avlegge stemme er tirsdag 15. mai, og det er viktig at du bruker stemmeretten!

Publisert 30. apr. 2018 10:27

Partene hadde frist til 1. mai for å komme til enighet i Hovedtariffforhandlingene. LO stat har brutt forhandlingene og statsoppgjøret går til mekling med frist 23. mai kl 24:00. Dette betyr at det er stor avstand mellom partene og at streikefaren har økt.

Publisert 25. apr. 2018 12:00

Det er få spørsmål som er viktigere enn hva vi skal leve av etter at vi er ferdige i arbeidslivet. Ny avtale om Offentlig pensjon blir sendt til medlemmene for Uravstemning fredag 27. april og fristen for å gi sin stemme er 15. mai. NTL UiO oppfordrer alle våre medlemmer til å bruke den demokratiske retten de har til å si hva de mener om avtalen som er forhandlet frem. Hvis stemmedeltakelsen er under 75%, vil LO-sekretariatet fatte beslutningen på vegne av oss.

Publisert 11. apr. 2018 12:53

Årets hovedtariffoppgjør i staten ble innledet i går. LO Stat krever et generelt tillegg til alle, etter at mange medlemmer har opplevd reallønnsnedgang de siste årene. Årets oppgjør i staten handler ikke bare om penger. Det er et hovedoppgjør, noe som innebærer at alle bestemmelser i hovedtariffavtalen er åpne for revidering.

Illustrasjon: #mittNTL
Publisert 3. apr. 2018 11:22

En foretaksmodell som flytter makta fra politikerne til marked gjenspeiler først og fremst en blind tro på at konkurranse og private løsninger er svaret på alt, skriver tillitsvalgte i Norsk tjenestemannslag.

Bilde Niels Henrik Abels hus
Publisert 22. mars 2018 13:24

Etter påske finner du NTL-kontoret i midlertidige lokaler i 12. etg. i Niels Henrik Abels hus.

Publisert 23. feb. 2018 14:20

Fanemarkering utenfor Stortinget mandag 26. februar kl. 14.00

Styret ved NTL UiO har vedtatt å tilslutte seg til fanemarkering utenfor Stortinget mandag 26. februar 2018 for å forsvare prinsippene i dagens offentlige pensjon og en forbedret AFP i privat sektor.

Vi oppfordrer alle medlemmer til å delta!

Publisert 19. feb. 2018 15:19

Siden 2016 har vi hatt to ulike tariffavtaler i staten. Dette betyr at hvilken fagforening du er medlem av har betydning for hvilken tariffavtale du tilhører. Alle som blir medlem av NTL innen utgangen av mars 2018 vil følge hovedtariffavtalen til LO Stat, og forhandles under denne avtalen de neste to årene.

Publisert 5. feb. 2018 16:00

Hvorfor er det så mange stipendiater og postdoktorer som ikke er fagorganisert? Og hvordan kan vi nå fram til dem?

Publisert 29. jan. 2018 10:53

Ved deler av Universitetet i Oslo er mer enn én av tre midlertidig ansatt. Det vil rektor Svein Stølen endre.

Saken er gjengitt med tillatelse fra Klassekampen som publiserte saken 19. janaur 2018.

Publisert 8. jan. 2018 13:38

Det vil bli mye debatt om pensjon i vår og 12. februar arrangerer Forsvar offentlig pensjon konferansen En solidarisk pensjon for framtida.

Ebba Wergeland og Stein Stugu m.fl. er bekrefta innledere.