NTLs forskningspolitiske konferanse

NTL UiO inviterer sine medlemmer til å delta på NTL sin forskningspolitiske konferanse 7.november.

Konferansen er gratis for NTLs medlemmer

NTL inviterer til forskningskonferanse i Folkets hus, 7. november fra 09.30 til 16.00.

Den akademiske friheten er under press fra finansieringssystemets krav til tellekanter, Storting og regjerings instrumentelle syn på forskning, næringslivets krav til innhold og hemmelighold knyttet til eksterne midler, og studenters krav til relevans.

Hvordan står det egentlig til med den akademiske friheten?

NTL tar debatten.

Blant innlederne finner du bl.a.  Magne Flemmen fra UiO, og rektor på UiT Anne Husebekk som skal snakke om tematikken -Hvordan ivareta fri og uavhengig forskning når næringslivet og akademia jobber tett sammen.

Det blir også en debatt om finansieringssystemet  mellom politikere fra utdannings- og forskningskomiteen på Stortinget.

Du finner mer informasjon om konferansen her: https://www.ntl.no/nyheter?p_document_id=141044

Påmelding via e-post til ts@ntl.no

Publisert 30. okt. 2017 15:17 - Sist endret 30. okt. 2017 15:17