NTL UiOs julekalender 2014!

Julekalenderen er tilbake i år også! Et år uten NTL UiOs snart legendariske julekalender er vel utenkelig. Hver eneste dag trekker vi en vinner blant de som har rett svar, og hver dag sender vi ut flotte NTL effekter!

Foto: Wikimedia Commons, Norbert Aepli.

Kalenderen finner du her!

Alle  UiO-ansatte kan delta. Svaret ditt er gyldig dersom det er sendt inn fra en UiO-epostkonto.

Det trekkes en vinner hver dag blant de som sender inn rett svar. Vinneren velges trekkes ved bruk av www.random.org.

Fasiten er helt udiskutabel.

Lykke til, og god advent!

Vinnere

Dag Vinner Rett svar
1 Tone Bratteteig (USIT) Ipad. Foruroligende mange hadde svart "Vervemedaljen"....!
2 Steinar Bang (KHM) Tokyo
3 Marianne Arnesen (UB) www.facebook.com/ntluio har over 200, for tiden 311 likes.
4 Tore Kielland Bull (HF) NTL-skolen består av tre kurs.
5 Hanna Karv (JUS) Harald Sæverud har skrevet "Kjempeviseslåtten". Alle svarte rett!
6 Venke Jenssen (MED) Marit Bjørgen har vunnet til sammen 6 Olympiske gullmedaljer.
7 Nina Kulsrud (HF) Therese Johaug har vunnet 1 gullmedalje i Olympiske leker.
8 Kari Marie Pound Davies (JUS) Trygve Haavelmo fikk Nobelprisen i økonomi i 1989.
9 Tissa Gunasekara (UB) Siste Landsmøte i NTL ble avholdt 3.-7. november i år (2014).
10 Anita Smeby (MN) NTL arrangerer 4 kurs i mars 2014. Se oversikt og meld deg på NTL-kurs her.
11 Tore Øygarden (EA) Concorde var et samarbeidsprosjekt mellom England og Frankrike.
12 Yaothara Nanthagopal (HF) Chișinău er Moldovas hovedstad.
13 Simen Buodd (SV) LO har over 900.000 medlemmer!
14 Venke Jenssen (MED) Svaralternativene ble dessverre feil angitt da Excel omregnet prosent til desimaler (20% ble altså 0,20). Vinneren var den eneste som påpekte feilen, så vi synes hun gjorde seg fortjent til å vinne.
15 Carl André Nesheim (UB) Antall midlertidig ansatte ved UiO er ca. 20%. Universitetssektoren har svært høy midlertidighetsprosent generelt.
16 Julia Esther Eller (HF-IMV) Gjennom endringene Regjeringen har foreslått i arbeidsmiljøloven mener de at lettere adgang til midlertidighet er veien å gå.
17 Thomas Berg (OD) Tallet 7 forekommer 20 ganger når man teller fra 1-100. Det var det et fåtall som fikk riktig. Husk at tallet 77 er to syvtall!
18 Hanna Karv (JF) Regjeringen vil gi mer i stipend til de som får jobber med høy lønn.
19 Roy Falleth (MED) Akademikerne vil at alle nasjonale rammer for lønn skal fjernes.
20 Knut Hegna (UB) Manchester United FC
21 Kirsti M. Mortensen Lesotho er svaret.
22 Estephan Zouain (USIT) Kompleksiteten i arbeidsoppgavene.
23 Randi Meyer ...mindre til fri forskning.
24 Thomas Berg (OD) Julenissens onde makker heter (i flere fortellinger) "Krampus".

Samtlige vinnere vil bli tilskrevet - og får tilsendt gevinsten til sin arbeidsplassadresse. Det er også mulig å hente gevinsten på NTL-kontoret i Fysikkbygningen, 3. et. Østfløyen. Gevinster sendes ut ca. 17.12 og over nyttår.

Publisert 30. nov. 2014 22:28 - Sist endret 5. jan. 2015 15:11