NTL Student - kaffekurs

Tid og sted:NTL Student - kaffekurs 4. sep. 2013 12:15 - 13:00, Aud 5, Eilert Sundts hus

NTL Student inviterer til kaffekurs kl. 12.15 til 13.00 i aud. 5 i Eilert Sundts hus.

Daglig leder i tenketanken og forlaget Res Publica, Håvard Friis Nilsen, forteller om betydningen av sterke fagforeninger og jevn inntektsfordeling i et samfunn. Foredraget bygger blant annet på to av Res Publica mest omtalte bøker Ulikhetens pris og Troen på markedet – de nyliberale strateger.

Håvard Friis Nilsen er utdannet idèhistoriker og samfunnsviter ved universitetene i Oslo, Strasbourg og Cambridge og har vært stipendiat og universitetslektor ved Historisk institutt og gjesteforeleser ved Cambridge.

Vi stiller med kaffe og faglig innhold, du kan ta med matpakke og spørsmål.

Du kan også finne informasjon om foredraget på facebook.

Publisert 3. sep. 2013 07:34 - Sist endret 7. jan. 2016 11:30