print logo

Bal Medicorum

Bal Medicorum skal i år arrangeres for 132. gong, og vi nærmer oss nå med stormskritt. Fredag 4.mai er nemlig datoen for årets begivenhet i MARMORHALLEN til DNB!

PROGRAMMET FOR DENNE HELAFTENEN VIL VÆRE SOM FØLGER:
- Velkomst med servering i Legenes Hus på Christiania Torv kl 17.00. 
- Parade med hest og kjerre gjennom Oslo sentrum
- Tre-retters middag med drikke i Marmorhallen kl 18.29.
- Underholdning
- Dans til storbandets sprudlende musikk
- Nachspiel hos en av våre fantastiske professorer

Lørdag morgen avslutter vi med det som er kåret til Oslos beste hotellfrokost, på Clarion Royal Hotell Christiania klokka 07.30.

I år vil Bal Medicorum koste 800 kroner for MF-medlemmer, og 850 for ikke- medlemmer. Svir litt på stipendet, men er så definitivt verdt det!

PÅMELDING:
Du melder deg på ballet ved å betale inn til konto: 6039.06.68875 INNEN FREDAG 20. april! Husk å merke betalingen med navn og kull. 

I år er middagen altså flyttet til Marmorhallen. For dere som var på NMFs festaften er dette samme lokale. Her er korkeavgiften lav = billig alkohol. Dette betyr derimot at vi kan ta maks 150 gjester! SÅ: bare å starte påmeldingen med en gang, slik at dere får sikret dere en plass! 

Alle er selvfølgelig hjertelig velkommen til å ta med seg en kavaler som ikke er tilknyttet fakultetet. Husk i såfall å merke betalingen med navnet på kavaleren din så vi vet at dere kommer sammen.

Når påmeldingen er i orden, er det bare å begynne å sende oss bordønsker på mail, så skal vi forsøke å oppfylle ønsker etter beste evne. Send gjerne også med hvis det er spesielle hensyn som skal tas i forbindelse med mat og drikke. 

Vi gleder oss til å se deg i finstasen en vakker vårdag 4.mai!

Vel møtt!

Beste hilsen 
Ballkomiteen

Publisert 23. apr. 2012 16:17 - Sist endret 23. apr. 2012 16:24