Konsert med Lady Moscow

Uglebo Presenterer Lady Moscow.

Inngang 75/100

Fra Lady Moscows egen event på Facebook:

 

Det begynner å bli en håndfull år siden Lady Moscow sist gjestet Blinderns luneste studentpub, Uglebo, og fikk både HF-ere og tilreisende til å løfte kjellertaket på Sophus Bugges. Nå er vi tilbake for å gjenta suksessen!

Det sjanger-surfende bandet Lady Moscow har de siste seks årene gjort seg bemerket omkring på de norske scenene med sin populærmusikalske blanding av ulike sjanger og musikalske uttrykk, fremført med en helakustisk besetning bestående av vokal(er), gitar, kontrabass, trekkspill, fiolin, banjo og slagverk. Med en kombinasjon av musikere med bakgrunn i alt fra klassisk musikk til irsk, folkemusikk og punk, lar Lady Moscows "tomwaitske whiskybalkanjazzrock" seg vanskelig plassere innenfor én musikalsk stilart. Bandet har høstet tittelen "Norges råeste liveband," og har blitt omtalt som "uekte barn av Tom Waits sin introverte eleganse sammenblandet med Gogol Bordellos nesten selvutslettende humør og galskap." 

Lady Moscow er i disse dager aktuelle med singelen Heroes of the sum, som er en brennheit smakebit fra bandets tredje album, som skal slippes høsten 2013. Singelen kan du blant annet få tak i her:
http://mp3.platekompaniet.no/site/web3/view.ftl?page=product&productId=18920491


Som Månefestivalen har sagt det: 
Det er at den sinnssyke sekstetten Lady Moscow vil gi deg en konsertopplevelse du antakelig ikke har opplevd før.

Dette er med andre ord Festen du ikke vil gå glipp av!


www.ladymoscow.com
www.facebook.com/ladymoscow

 

Publisert 20. mars 2013 14:13
Legg til kommentar

Logg inn for å kommentere

Ikke UiO- eller Feide-bruker?
Opprett en WebID-bruker for å kommentere