Publisert 24. des. 2013 15:15

Botanisk hages Venner ønsker God Jul!

Publisert 3. des. 2013 12:51

Lørdag 30. november arrangerte Botanisk hages Venner sitt årlige Julemarked.

Utvalget blant selgerne var bra, med massevis av hjemmelagde kvalitetsprodukter.

Nytt av året var gang rundt juletreet, som var populært for de minste, og mammaene og pappaene.

Publisert 19. nov. 2013 19:34

Søndag 1. september 2013 var det Urtehagens dag i Botanisk hage.

Det var fint vær og mange mennesker var innom hagen denne dagen.

Publisert 12. nov. 2013 23:00

Stephen Barstows foredrag med lysbilder ble et vellykket møte

Publisert 30. mai 2013 22:17

Vi har nå jobbet i månedvis for å kunne selge fine planter på Vårtreffet. I og med Munch jubileet har vi valgt å plukke ut et utvalg av planter som han hadde. Vi har valgt Reseda, Levkøy og Duftheliotrop. Han hadde ikke et stort utvalg av blomster, men de lukter veldig godt.Så nå er muligheten her for å kunne kose seg med eksta velduftende blomster i sommer.

I tillegg har vi et stort utvalg av stauder, urter, sommerblomster og et utvalg av uvanlige planter. Gå på Vårtreff fanen. Der kan våre plantekataloger med bilder og beskrivelser lastes ned for å se gjennom.

Publisert 22. mars 2013 12:51

Botanisk hage har lenge ønsket et anlegg hvor barn kan boltre seg, leke og få ut litt energi før de skal på museumsbesøk. Dette blir nå en realitet. Botanisk hages Venner har bevilget 95 000 kr. til opparbeidelse av en pilehage. Tomten hvor pilehagen skal anlegges er allerede klargjort og arbeidet settes i gang nå i vår. Selve etableringen vil være en del av Naturhistorisk museums vårprogram i 2013 og 2014.