UiOs aktivitetsdag sommer 13. juni 2018

UiOs aktivitetsdag er et årlig tilbud til alle ansatte ved Universitetet i Oslo og arrangeres i regi av UiOBIL.

I år har vi også tilbud om en gåtur i Nordmarka eller en tur Skinnelangs, gåtur sammen med Erlend Garåsen fra USIT.

Foto: Olav Torvund

Påmelding og aktiviteter

Det er gratis for ansatte å delta, men påmelding er nødvendig for bestilling av busser og transport av sykler.

Påmelding til turene kommer opp på et senere tidspunkt. 

Hvis du ønsker å ha med hund krysser du av for dette i påmeldingsskjema så ordner vi med transport hvor hunder kan være med.

Sykkeltur

Estimert avreisetidspunkt for sykkelturen er kl. 8.45 fra parkeringsplassen ved Helga Enghs Hus. Det er viktig å møte i god tid da det tar tid å stable inn syklene. Turen går fra Stryken i Lunner kommune og ender opp ved Sognsvann. Lengden på turen er ca. 30km, og er overkommelig for alle som liker å sykle. Det er satt opp busser som skal frakte deltakerne samt lastebiler som skal transportere syklene. Syklene vil bli forsiktig behandlet, men om du er ekstra redd for sykkelen din kan det være lurt å polstre utsatte deler.

Gåtur i Nordmarka

Vi vil i år også tilby en organisert gåtur fra Sognsvann til Vettakollen, en flott tur som ender på Vettakollen - med en fantastisk utsikt over byen.

Skinnelangs

Sommerens tur er ikke klar enda, info kommer når det nærmer seg.

Turen organiseres av Erlend Garåsen fra USIT. Han er kjent gjennom TV-innslag på NRK, artikler i aviser, intervju på radio mm. Les mer om han og hans ferd langs operative og nedlagte jernbanelinjer i Norge: skinnelangs.no.

The University of Oslo's annual cycling day

We transport participants and their bikes from Blindern to Stryken, and then you can spend the whole day riding home, preferably with a small break with good colleagues at Kikut.

 

 

Publisert 31. mai 2013 15:09 - Sist endret 25. apr. 2018 09:57