print logo

Fellesaktiviteter på dagtid

UiO-ansatte har anledning til å trene 1.5 timer i uka i arbeidstiden. Vi støtter opp under dette og tilbyr ulike aktiviteter. Vi arrangerer også UiOs skidag, sykkeldag, "Sykle til UiO"-aksjonen og Universitetslekene.

Meld deg på epostlista: trening-i-arbeidstiden@uio.no  (klikk på linken) for å få med deg oppdateringer, endringer og informasjon om aktiviteter m.m. E-postlista administreres av BHT.

Dagaktiviteter

Ansatte ved UiO har anledning til å benytte 1.5 time pr uke i arbeidstiden til fysisk aktivitet. Vi organiserer kurs i yoga, spinning, løping, fotball, bordtennis med mere.

Sykkeldag

Sykkeldagen er et årlig tilbud til alle ansatte og arrangeres i regi av UiOBIL. Turen går fra Stryken i Lunner kommune og ender opp ved Sognsvann.

Skidag

Skidagen er et sportslig og sosialt arrangement hvor du kan velge mellom lang skitur fra Stryken, alpint, kort skitur og rebusløp. Dagen avsluttes med after ski, middag og fest.

Sykle til UiO

Sykkelgruppa og mange lokale aktivister har dratt i gang  "Sykle til UiO"-aksjonen ved UiO hvert år siden 1999. Bedriftsidrettslaget er hovedarrangør, og aksjonen har blitt et fast vårtegn ved UiO. For å delta er det bare å begynne å sykle (eller gå) til jobben.

Universitetslekene

Universitetslekene (UL) arrangeres i hhv Bergen, Oslo og Trondheim og er en konkurranse mellom de tre universitetenes bedriftsidrettslag. Lekene starter fredag med konkurranse innenfor mange grener, og det hele avsluttes med bankett lørdag kveld.