print logo

Biørneballet

Velkommen til Biørneball i Gamle Logen 20. februar 2016.

 

Dørene åpnes kl 18.04 og maten serveres kl 18.59.

Kvelden består av taler, tre-retters middag, ordensutdeling, polonese og dans. Fra kl. 23.30 blir alle som ønsker det busset til Blindern og RF-kjelleren hvor vi fortsetter festlighetene. Arrangementet i Gamle logen avsluttes kl 24.00.

Biørneballet er en storslått galla som formelt avslutter Biørnegildet.
 

Meny

Forrett
Lettstekte kamskjell på ertepuré, Salmalaks marinert med maltwhisky, sprøstekt bacon og lakserogn

Hovedrett
Kronhjortfilet, rosenkåltimbal, ovnsbakt sjalottløk, rognebærgelé, rissolé poteter, kantarell- og champignon stuing 

Dessert
Créme Brullé med husets morellsyltetøy og havreflarn


Obs: Menyen vil tilpasses varslede allergier og andre matpreferenser.

 

Offisiell invitasjon finner du her.

Påmeldingen er nå lukket men ønsker du å stå på venteliste slik at du får en telefon ved eventuell sykdom så er det bare å sende en mail til ball[at]gildet.no

Pris for Biørneball er 600kr / 850 kr, student / ikke student

Betaling gjøres til kontonummer 6094.05.48678. Merkes med "Biørneball + ditt navn" innen 10.februar 2016.

Har du et brennende spørsmål rundt ballet som du ønsker å få svar på, ta kontakt med ballsjef.

Biørneball 2013

Foto: Jørgen Mundgjel