print logo

Allmøte 23.11!

BESK holder allmøte 23.11 kl 16.00 på Escape (og det blir pizza til dem som møter opp! ;) ). På allmøtet skal styret presentere en årsmelding, det blir muligheter for vedtektsendringer og styret for det neste halvåret skal velges, samt andre ting som kan tas opp hvis det er ønske om det.

Vedtektene for foreninga ligger her:
http://foreninger.uio.no/besk/om/vedtekter/
og hvis det er noen som har forslag til vedtektsendringer, så må de formidle det til styret minst ti dager før allmøtet, enten via mail eller forumet og minst en uke før allmøtet, sender vi ut en mail med vedtektsendringsforslagene som har kommet inn, sånn at alle vet hva det blir stemt over.

Alle medlemmer kan stille til valg, så hvis det er noen som føler seg kallet til å sitte i styret, er dette selvsagt en mulighet (men man må altså velges inn av dem som møter opp på allmøtet).

Hvis det er noen som har noe de ønsker skal bli diskutert på allmøtet, kan de sende en mail om det til styret, eller ta det opp på forumet, så kan det diskuteres der i forkant. Det er opprettet en tråd om allmøtet på forumet:
http://forum.orcsauce.net/index.php/topic,79.0.html
men det er selvsagt lov til å opprette en egen tråd hvis man har et tema man forventer at det kommer til å bli diskusjon rundt.

Om noen har noen spørsmål, er det bare å ta kontakt!

Vi kan også nevne at vi pleier å drive kaféen på Escape på onsdager, så hvis man skulle ha litt tid å drepe før allmøtet, er det bare å komme tidligere.

TL;DR: Allmøte 23.11 på Escape: møt opp, kom med feedback, stem inn styret, spis pizza.
Publisert 7. nov. 2011 12:25